Horen | Kruytzer

Als je met liefde luistert is alles op sterkte

Horen

Horen

Net als slechter zien, vergt slechter horen enorm veel energie. Merk je dat jouw gehoor minder wordt? Heb je bijvoorbeeld moeite met het volgen van gesprekken als het druk is of zet je de televisie steeds een beetje harder? Bij ons doe je een kosteloze en vrijblijvende test. Samen vinden we een passende hooroplossing zodat jouw kwaliteit van horen toeneemt en je weer optimaal kunt genieten.

perfect-horen.png

Maak je liever telefonisch een afspraak, bel 077-3982661

Bel nu

Meld je aan voor een kosteloze en vrijblijvende hoortest

kruyter-horen.jpg

Wist je dat

  • Alle ouderen te maken krijgen met slechthorendheid?
  • Vrouwen beter kunnen horen dan mannen?
  • Geluiden over 80 decibel kunnen al gehoorschade kan opleveren, terwijl je pas pijn krijgt bij 120 decibel? In uitgaansgelegenheden stijgt de decibel al gauw boven de 100.

Hoortoestellen

Wij raden je aan je oren, net zoals je ogen en bloeddruk, periodiek te laten testen. Onze hoortest is kosteloos en geeft inzicht in de conditie van jouw gehoor.

Goed om te weten: 
Heb je nog geen klachten? Test je gehoor dan om de vijf jaar. Zo weet je altijd of je gehoor nog in orde is. 

Je oren verdienen bescherming

We kennen allemaal het gezegde ‘voorkomen is beter dan genezen’. Dat geldt natuurlijk ook voor je oren. Door je oren te beschermen bij harde geluiden, voorkom je dat jouw oren onnodig beschadigen. Gehoorbescherming is er in vele soorten en maten. Voor recreatief gebruik kan een universele dop vaak al voldoen. Hecht je meer waarde aan draagcomfort en de kwaliteit van het geluid, dan kun je ook kiezen voor één van onze maatwerkoplossingen.

Wij hebben oplossingen voor klussers, motorrijders, muzikanten, muziekliefhebbers, een goede nachtrust en uiteraard voor professioneel gebruik. Onze audicien Maarten adviseert je graag over de mogelijkheden!

 Vergoedingen door zorgverzekeraars

Bij Kruytzer Horen kies je óf voor de nieuwste generatie hoortoestellen uit het vrije segment óf voor hoortoestellen uit het vergoedingssegment. In het vergoedingssegment kom je, afhankelijk van het gehoorverlies, in aanmerking voor vergoedingen en krijg je 75% vergoed door je zorgverzekeraar. Vanuit sommige aanvullende pakketten kun je ook nog voor extra vergoedingen in aanmerking komen. Kies je voor een hoortoestel uit het vrije segment, dan is het volledige bedrag aftrekbaar bij jouw jaarlijkse aangifte.