Selecteer een pagina

Over Kruytzer optiek

Op 28 maart 1974 openden Ron en Enny Kruytzer hun optiekwinkel op het adres Hoofdstraat 8 in Horst.
De zaak verhuisde in 1976 naar winkelcentrum Kloosterhof op Kerkstraat 1.

In ruim 40 jaar tijd hebben wij ons ontwikkeld van opticien naar oogzorgspecialist en daarin een uitstekende reputatie en naamsbekendheid in de regio opgebouwd. Na de overname van het bedrijf in 2013 door dochter Margo, heeft zij veel ideeën en plannen ontwikkeld om de zaak in alle opzichten meer van deze tijd te maken. Omdat we letterlijk en figuurlijk uit ons jasje zijn gegroeid, zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe locatie. Die hebben we gevonden op Kerkstraat 17. In onze nieuwe zaak hebben we oogmode en oogzorg onder één dak gerealiseerd volgens de laatste trends en innovaties uit het optiek- en optometrievak. Kortom, mode en design gecombineerd met de beste oogzorg!

Margo

Margo

Eigenaar, optometrist

Iris

Iris

Verkoop- en montuurstyliste

Renske

Renske

Leerling opticien

Mark

Mark

Optometrist & lensspecialist

Frenk

Frenk

Optiek & Reparatie

Wil

Wil

Administratie & Verkoop

Sven

Sven

Opticien en contactlensspecialist in opleiding

Sander

Sander

Opticien contactlensspecialist

Erwin

Erwin

Optometrist & lensspecialist

Ingrid

Ingrid

Front office manager

Bart

Bart

Opticien

Maarten

Maarten

Audicien

Plan nu online een afspraak in!

Klik hier

Update coronamaatregelen

Lieve mensen,

In amper een week tijd staat het leven van een ieder op z’n kop. Onzekerheid en angst overheersen, maar we mogen zeker ook trots zijn op de samenhorigheid en mooie initiatieven die ontstaan.

De situatie verandert per dag en dat realiseren wij ons ook. De veiligheid en gezondheid van u als klant en van mijn medewerkers gaat boven alles. Omdat we met de dag meer het gevoel hebben dat we juist deze veiligheid en
gezondheid niet meer voldoende kunnen garanderen, zijn wij genoodzaakt de winkel te sluiten tot (voorlopig) 6 april 2020.

Dit besluit kostte mij een aantal slapeloze nachten in een achtbaan van emoties met een lach en een traan. Ik wil graag mijn dankbaarheid uiten omdat ik ontzettend trots ben op mijn team voor hun harde werken en hun daadkracht.

Ondanks de sluiting blijven wij voor u klaarstaan
- van dinsdag t/m zaterdag van 09.00 – 12.00 uur zijn wij te bereiken op (077) 398 26 61.
- indien u een bril, lenzen of gehoortoestel in bestelling heeft staan. Wij nemen contact met u op zodat we samen kunnen bekijken hoe we dit alsnog aan u kunnen afleveren.
- bij acute oogklachten. Neem telefonisch contact met ons op zodat we middels een telefonisch consult verder actie kunnen nemen.
- bij een noodgeval of reparatie. Neem telefonisch contact met ons op zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.
- als u contactlenzen of vloeistof nodig heeft, kunnen we deze voor u bestellen. Stuur dan een e-mail naar info@kruytzeroptiek.nl.

Wij hopen op uw begrip en verwelkomen u graag weer snel in onze winkel. Voor nu veel gezondheid en zorg goed voor uzelf!

Hartelijke groet,
Margo en team Kruytzer