Selecteer een pagina

Monturen

Voor zowel de dames als de heren hebben wij de nieuwste trends ingekocht. Anno 2016 zien we verfijnde monturen in dun gerand metaal of kunststof, veelal rond, want dat is echt de trend. Bent u toe aan een nieuwe elegante uitstraling die toch ook een beetje retro is? U vindt de nieuwste mode in onze trendy brillenhoek. Nieuwsgierig met welke mooie merken wij onder andere werken? Anne et ValentinLindbergØrgreenDieter FunkAndy Wolf EyewearEtnia BarcelonaCaroline Abram en nog veel meer.

Nina & Max

Ontworpen in Amsterdam en in Italië gemaakt door de beste vakmensen. En gelukkig zijn er met dit super lekkere weer ook hele coole zonnebrillen van dit nieuwe merk. Ze kosten 98 euro en zijn voor die prijs ook met zonneglazen op sterkte te leveren. Kom snel even langs om deze nieuwe topcollectie te bekijken of kijk op www.ninaandmax.com

Plan nu online een afspraak in!

Klik hier

Informatie coronacrisis

Verruiming openingstijden
Wij gaan weer open, dat is goed nieuws! Goed nieuws in deze coronacrisis die ons allen raakt. We hebben hard gewerkt om de winkel zo in te richten dat wij u als klant veilig kunnen ontvangen, volgens de richtlijnen van het RIVM.

Meer informatie

Contactlenzen en Coronavirus
Wij krijgen van klanten geregeld een vraag over het gebruik van contactlenzen in relatie tot het Coronavirus. We geven je daarom graag een korte toelichting.

Meer informatie