Selecteer een pagina

In de media

Hier vind je een overzicht van artikelen en items die in de media zijn verschenen over of met medewerking van Kruytzer Optiek.

Super leuk artikel in de Navenant!

Ogen verdienen alle aandacht. Met ruim 43 jaar ervaring weten ze daar bij Kruytzer Optiek en Optometrie alles van. Een half jaar geleden nam de optiekwinkel haar intrek in het nieuwe pand aan de Kerkstraat in Horst. Het stelde eigenares Margo van Heyster-Kruytzer in staat opnieuw het vizier scherp te stellen op de formule van het familiebedrijf, een format waarin oogmode en oogzorg de voornaamste pijlers zijn. Geen quick-fit en snelle verkoop van monturen, maar persoonlijke aandacht, oogmode en oogzorg onder één dak.

Zie volledige artikel: http://www.navenant.nl/nl/nieuws-nl-nl/category/artikelen/article/kruytzer-optiek-en-optometrie

Beste ondernemer Horst centrum van 2016!

Margo van Heyster-Kruytzer van Kruytzer optiek en optometrie is maandagavond uitgeroepen tot beste centrumondernemer Horst centrum van 2016. De ereprijs van de verkiezing ging naar Drankenhandel-Slijterij Weijs. Omroep Reindonk was bij de uitreiking tijdens de traditionele nieuwjaarsontmoeting van de ondernemers van Horst-centrum.

Zie video: https://www.facebook.com/StreekomroepReindonk/videos/1630246833658573/?hc_ref=NEWSFEED

Vakblad “De Opticien”

Kruytzer Optiek en Optometrie: design en oogzorg in één! Mooi artikel in vakblad “De Opticien”. Lees het gehele artikel op; http://gpmediavaktijdschriften.nl/images/magazines/flipbooks/de-opticien/5-2016/HTML/de-opticien-inzage.html#80

Plan nu online een afspraak in!

Klik hier

Update coronamaatregelen

Lieve mensen,

In amper een week tijd staat het leven van een ieder op z’n kop. Onzekerheid en angst overheersen, maar we mogen zeker ook trots zijn op de samenhorigheid en mooie initiatieven die ontstaan.

De situatie verandert per dag en dat realiseren wij ons ook. De veiligheid en gezondheid van u als klant en van mijn medewerkers gaat boven alles. Omdat we met de dag meer het gevoel hebben dat we juist deze veiligheid en
gezondheid niet meer voldoende kunnen garanderen, zijn wij genoodzaakt de winkel te sluiten tot (voorlopig) 6 april 2020.

Dit besluit kostte mij een aantal slapeloze nachten in een achtbaan van emoties met een lach en een traan. Ik wil graag mijn dankbaarheid uiten omdat ik ontzettend trots ben op mijn team voor hun harde werken en hun daadkracht.

Ondanks de sluiting blijven wij voor u klaarstaan
- van dinsdag t/m zaterdag van 09.00 – 12.00 uur zijn wij te bereiken op (077) 398 26 61.
- indien u een bril, lenzen of gehoortoestel in bestelling heeft staan. Wij nemen contact met u op zodat we samen kunnen bekijken hoe we dit alsnog aan u kunnen afleveren.
- bij acute oogklachten. Neem telefonisch contact met ons op zodat we middels een telefonisch consult verder actie kunnen nemen.
- bij een noodgeval of reparatie. Neem telefonisch contact met ons op zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.
- als u contactlenzen of vloeistof nodig heeft, kunnen we deze voor u bestellen. Stuur dan een e-mail naar info@kruytzeroptiek.nl.

Wij hopen op uw begrip en verwelkomen u graag weer snel in onze winkel. Voor nu veel gezondheid en zorg goed voor uzelf!

Hartelijke groet,
Margo en team Kruytzer