In de media | Kruytzer optiek en optometrie
Selecteer een pagina

In de media

Hier vind je een overzicht van artikelen en items die in de media zijn verschenen over of met medewerking van Kruytzer Optiek.

Super leuk artikel in de Navenant!

Ogen verdienen alle aandacht. Met ruim 43 jaar ervaring weten ze daar bij Kruytzer Optiek en Optometrie alles van. Een half jaar geleden nam de optiekwinkel haar intrek in het nieuwe pand aan de Kerkstraat in Horst. Het stelde eigenares Margo van Heyster-Kruytzer in staat opnieuw het vizier scherp te stellen op de formule van het familiebedrijf, een format waarin oogmode en oogzorg de voornaamste pijlers zijn. Geen quick-fit en snelle verkoop van monturen, maar persoonlijke aandacht, oogmode en oogzorg onder één dak.

Zie volledige artikel: http://www.navenant.nl/nl/nieuws-nl-nl/category/artikelen/article/kruytzer-optiek-en-optometrie

Beste ondernemer Horst centrum van 2016!

Margo van Heyster-Kruytzer van Kruytzer optiek en optometrie is maandagavond uitgeroepen tot beste centrumondernemer Horst centrum van 2016. De ereprijs van de verkiezing ging naar Drankenhandel-Slijterij Weijs. Omroep Reindonk was bij de uitreiking tijdens de traditionele nieuwjaarsontmoeting van de ondernemers van Horst-centrum.

Zie video: https://www.facebook.com/StreekomroepReindonk/videos/1630246833658573/?hc_ref=NEWSFEED

Vakblad “De Opticien”

Kruytzer Optiek en Optometrie: design en oogzorg in één! Mooi artikel in vakblad “De Opticien”. Lees het gehele artikel op; http://gpmediavaktijdschriften.nl/images/magazines/flipbooks/de-opticien/5-2016/HTML/de-opticien-inzage.html#80

Plan nu online een afspraak in!

Klik hier

Contactlenzen en Coronavirus

Wij krijgen van klanten geregeld een vraag over het gebruik van contactlenzen in relatie tot het Coronavirus. We geven je daarom graag een korte toelichting.

Meer informatie